ok. 60 min.
Czas przygotowania
337 kcal
Ilość kalorii
4
Liczba porcji

Używając mieszanki „Gofry” w łatwy sposób upieczesz pyszne, mięciutkie gofry z chrupiącą skórką. 
Do mieszanki należy dodać jajka, olej i wodę oraz trzymać się prostej instrukcji przygotowania, aby samodzielnie przygotować ciasto do wypieczenia gofrów.
Odpowiednio dobrane składniki oraz temperatura pieczenia gwarantują, że gofry, który wyjmiesz z gofrownicy będą idealnie wypieczone i pyszne.

Mieszanka idealnie nadaje się do użycia w profesjonalnych kuchniach HoReCa.

Skład: Mąka PSZENNA, cukier, błonnik PSZENNY (bezglutenowy), aromat waniliowy, substancje spulchniające: E450 (i), E500 (ii)

Może zawierać jaja, soję, mleko, seler i gorczycę.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1427 J / 337 kcal
Tłuszcz: 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 71,1 g
w tym cukry: 40,0 g
Białko: 4,3g
Sól: 0,9 g

sposób przygotowania gofrów??